Politika

Pintér jót röhöghet – A Kulturális bizottság fideszes többsége kihúzta a bajból!

Kezdeményezték Pintér Sándor belügyminiszter és Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár meghallgatását a nyírmeggyesi botrány kapcsán, azonban az ügy még a kezdetén elhasalt!



„Felháborodott szülők fordultak még szeptember közepén az ATV Híradójához, akik elmondták: a nyírmeggyesi általános iskola egyik tanítója rendszeresen úgy büntette a szerinte rosszalkodó gyerekeket, hogy kihívta őket a táblához és ott alsóneműre vetkőztette őket mindenki előtt. Egyikük, aki azért kapta a büntetést, mert társaival futkározott az aulában” – részletezte az ügyet a 444.hu cikke, melyben hozzátették, hogy a DK szerette volna meghallgatni Pintér Sándort és Maruzsa Zoltánt,


azonban a Kulturális bizottság fideszes többsége 12-3 arányban leszavazta az előterjesztést!



Így hiába tartozna felelősségvállalással vagy legalább magyarázattal a belügyminiszter az üggyel kapcsolatban, sem Pintérnek, sem az államtitkárának nem kell számot vetniük, köszönhetően a bizottság fideszes többségének!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top