Politika

Szoboszlai egy 215 millió forintos Lamborghinivel rója a budapesti utcákat

Szép eljegyzési ajándékkal lepte meg magát a válogatott csapatkapitánya.


Egy TikTokra felkerült videó szerint új autója van Szoboszlai Dominiknek, a magyar válogatott és a Liverpool FC középpályásának. Szoboszlait a belváros utcáin kapták lencsevégre. Egy gyors keresés után arra jutottunk, hogy a válogatott csapatkapitánya vélhetően egy Lamborghini Revueltóval lepte meg magát eljegyzési ajándékként. De az is lehet, hogy a bosnyákok elleni két gólját ünnepelte meg egy új autóval.

A Lamborghini új zászlóshajója 6,5 literes V12-es motorral van felszerelve, amely 9500-as fordulatszámig pörög, és 1001 lóerős teljesítményre képes. 2,5 másodperc alatt gyorsul fel százra, a végsebessége pedig több mint 217 kilométer per óra. A Revuelto ára körülbelül 450 ezer font, ami forintba átszámítva nagyjából 215 millió.

 


@ganajturo_szobolobodobo

♬ som original – eices


Reméljük, Szoboszlai óvatosabb lesz az utakon, és az autója nem jut arra a sorsra, mint Dzsudzsák Lamborghinije bő tíz évvel ezelőtt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top