Egyéb

Zámbó Krisztián Nem Hagyta Szó Nélkül Peter Srámek győzelmét!

Korábban köztudott volt, hogy Zámbó Krisztián és Peter Srámek között feszült a viszony. Krisztián azzal vádolta Srámeket, hogy Zámbó Jimmy révén szerzett hírnevet, és ezt kihasználva nem tiszteli eléggé édesapját.


 

Srámek nyíltan bevallotta, hogy gyermekként a „Királyra” példaképként tekintett, és bár a Zámbó család fedezte fel őt, sosem gondolta volna, hogy valaki azzal vádolja meg, hogy át akarja venni a legenda helyét. Szerinte ő csak a Király című sorozat felkérésére mondott igent, és megtiszteltetésnek érezte, hogy példaképe dalait énekelheti.

Krisztián VÁDJAI Peter Srámekra:


Krisztián nem tagadta Spamek tehetségét, de kritizálta, hogy a sikerhez való hozzáállása szerinte hagyott kívánnivalót maga után. Korábban úgy nyilatkozott, hogy Srámek továbbra is Zámbó Jimmy imitációjával próbál érvényesülni, és bár technikailag lehet, hogy jobban énekli Jimmy dalait, a valódi érzelmeket csak ő, mint fia, tudja hitelesen közvetíteni. Krisztián még egy énekpárbajra is kihívta Srámeket, hogy bizonyítsa igazát.

Egy másik vita során Krisztián azt sérelmezte, hogy:

Egy másik vita során Krisztián azt sérelmezte, hogy Srámek a „Szeress Istenem” című dalának videóklipjét ugyanabban a templomban forgatta, mint ahonnan Zámbó Jimmy „Nézz le rám, ó Istenem!” című videóját is készítették. Továbbá az is zavarta őt, hogy Srámek Jimmy stílusában énekel és mozog, valamint birtokolja édesapja Mercedes autóját is. Krisztián úgy vélte, hogy Srámeknek saját utat kellene találnia.



A hosszú konfliktusok után idén a Sztárban Sztár All Stars műsorban mindkét énekes versenyzett, és a közös szereplés végül közelebb hozta őket egymáshoz. Krisztián Instagram-posztjában meglepő fordulatot jelentett be:

Kibékültek Srámekkel, és mostanra barátok lettek. Hangsúlyozta, hogy Srámek mindig is egy jó szívű ember volt, és valójában sosem volt köztük komoly ellenségeskedés.

A békülés nyilvánvalóvá vált a Sztárban Sztár All Stars döntőjében is, amikor Zámbó Krisztián, aki visszatérő versenyzőként szerepelt a műsorban, gratulált Peter Srámeknek a győzelméhez, méghozzá párja társaságában, ezzel is bizonyítva, hogy szent a béke kettejük között.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top