Politika

A Tisza Párt Rogán Antal egyik kedvenc fegyverét is kicsavarja a kezéből

A Tisza Párt bejelentése: Magyar Péter új “nemzeti konzultációja” elindul


Beelőzik a kormányt egy új kezdeményezéssel

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke az 1956-os megemlékezés során jelentős bejelentést tett, amely új irányt szabhat a párt kommunikációjának és politikai stratégiájának. November 5-től elindul a **Magyarok hangja** elnevezésű társadalmi párbeszéd, melynek keretében a magyar embereket fogják megkérdezni az életüket érintő fontos kérdésekről, mint az egészségügy, oktatás és gazdaság.



Ez a kezdeményezés különösen érdekes, mert a **kormány nemzeti konzultációjának** „tiszás megfelelőjeként” pozícionálja magát. A kormány konzultációja a gazdasági semlegesség témáját hivatott megvitatni, de a Tisza Párt gyakorlatilag hasonló lépést tesz, mégpedig egy szélesebb körű, minden területet felölelő párbeszéd indításával. Ezzel Magyar Péter pártja nem csak előz, de mintegy **”kicsavarja Rogán Antal egyik kedvenc fegyverét”**, azaz a nemzeti konzultáció eszközét is felhasználja.

Széles körű bevonás: Új politikai arcok és szakértők keresése

A bejelentés során Magyar Péter kiemelte, hogy a párhuzamosan elindított program nem csupán a társadalmi vélemények összegyűjtésére fókuszál, hanem egy szélesebb körű toborzás is kezdetét veszi. **”Több ezer hazaszerető magyar embert”** keresnek országgyűlési képviselőnek, szakértőnek és helyi vezetőnek, akik aktívan segíthetik az ország növekedését. Az érdeklődők jelentkezését a Tisza Párt honlapján várják.



Ezzel Magyar Péter és a Tisza Párt egy új politikai struktúra kialakítását célozza meg, amely képes versenyre kelni a jelenlegi kormánnyal, miközben a konzultációs módszerrel közvetlenül szólítja meg a választókat. Az elkövetkezendő hónapokban kiderül, hogy a “Magyarok hangja” program milyen hatással lesz a politikai közbeszédre, és vajon sikerül-e a Tisza Pártnak olyan támogatást szereznie, amely valódi változásokat hozhat a magyar politikában.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top