Politika

Végzetes hibát vétett a Fidesz – Összeomlott a kormánypárt kampánya

A kormánypártok Budapest egyik legfontosabb kerületében olyan gellert kaptak, aminek kapcsán a teljes kampányuk összeomlott. Kénytelenek megválni a jelöltjüktől is a botrány hatására.


Még a 24.hu számolt be róla, hogy Budapest XIV. kerületében, Zuglóban az egyik választókerületben a Fidesz azt a Garabits Mártont indítja, aki a súlyos korrupciós bűncselekményekkel vádolt végrehajtói kar elnökének, Schadl Györgynek bizalmasa és ügyvédje volt.

A botrány kapcsán a 24.hu beszámolója alapján pedig pánikreakcióba kezdett a zuglói Fidesz:

„Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani: Garabits Márton mai képviselőjelölti visszalépését elfogadtam, tisztáznia kell a felmerült kérdéseket”

– magyarázkodott Borbély Ádám fideszes polgármesterjelölt, aki megjegyezte, próbálva menteni a helyzetet:

„A mi politikai közösségünk tagjai mindig vállalják a felelősséget döntéseikért, szemben például a Gyurcsány-párt helyi jelöltjeivel. A feleségével szemben garázda bűnelkövető képviselő, vagy a korrupciós ügyben gyanúsított polgármester ezt nem tartja fontosnak.”


Mint említettük, Schadlt és Garabitsot az ügyvéd-ügyfél kapcsoltnál szorosabb szálak fűzik össze, Garabits neve a nyomozati anyagokban is többször szerepel. Garabits felesége és Schadl édesanyja például egy felszámoló cégben üzlettársak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top