Politika

Semjén kiröhögte, hogy rossz a légkondicionáló a kórházakban, és emiatt szenvednek a betegek!

Ettől a videótól mindenkinek ökölbe szorul a keze!


Látványosan röhögni kezdett Semjén Zsolt, amikor az RTL Híradó riportere az elromlott kórházi klímákról kérdezte Tusványoson.

A KDNP vezetője jót szórakozott azon, hogy a kánikulában elromlottak a kórházi légkondicionálók és emiatt szenvednek a betegek, valamint műtéteket kellett elhalasztani!

Semjén szerint amikor az a kérdés, hogy lesz-e világháború van, akkor ehhez képest az elromlott kórházi klímák miatt elmaradó műtétek és a Szent László Kórház transzplantációs osztályán 32 fokos szobákban fekvő beteg problémája nem fajsúlyos kérdés.

Semjén a kórházi klimatizálást olyan jelentéktelennek tartja, hogy meg is jegyezte a riporternek: „az ifjúkori verseimről nem akar kérdezni?”


Az RTL Híradó Kásler Miklós volt minisztert is megkérdezte a klíma nélkül működő kórházakról, mire ő azt felelte: ez a kérdés nem fontos, mivel szerinte 50 fokos műtőkben is lehet dolgozni. Erre reagálva Kulja András sebészorvos azt mondta a Híradónak: nem az a kérdés, hogy lehet-e 50 fokban operálni, hanem az, hogy túléli-e a beteg. Semjén vérforraló kijelentésének videóját IDE KATTINTVA lehet megnézni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top