Politika

Bakondi úgy tudja, nem veszélyes embercsempészeket, csak sofőröket engedtek szabadon Orbánék

Ma sem maradtunk humor nélkül.


A veszélyes embercsempészeket nem, csak azokat a külföldieket bocsátották szabadon a börtönökből, akik pénzért, sofőrként vettek részt a bűncselekményekben – hazudta az RTL Híradónak Bakondi György Tusnádfürdőn.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint akik súlyosabb eseteket követtek el – megpróbáltak elgázolni valakit, vagy fegyvert használtak – rács mögött vannak. Bakondi szerint mindez nem jelent biztonsági kockázatot. Ez sokkal nagyobb volna, ha több ezer embert azért tartanának börtönben hosszú ideig, mert autóval menekülteket hozott és vitt.

Magyar Helsinki Bizottság szakértője, Krámer Lili szintén az RTL-nek azt mondta: nem tudja, mire alapozza szavait a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, ugyanis a rendelet nem tesz különbséget az embercsempészek között.


Az RTL Híradó videója:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top