Politika

Orbán Ráhel: „a Balatont meg kell tartanunk magunknak!”

Orbán lánya szerint Magyarországnak luxus kell!


Döbbenetes kijelentést tett Orbán Viktor legidősebb lánya. Miközben az ország jelentős része egyik napról a másikra él, Orbán Ráhel szerint terjeszteni kell a luxust. Többek között ez hangzott el azon az idegenforgalmi szakmai beszélgetésen, amelyet az MCC Feszten tartottak, „Megmutatni Magyarországot – a hazai turizmus kilátásai” címmel. Orbán Ráhel luxus iránti igénye érhetővé válik, ha arra gondolunk, hogy

a miniszterelnök legidősebb lányának a férjével együtt már papíron is 100 milliárdos vagyona van!


444.hu értesülése szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István érdekeltségébe tartozik egyebek mellett a Vörösmarty tér szomszédságában a Dorothea Hotel, a Szabadság térnél a Verno House, Tokaj mellett az Andrássy Kúria & Spa, a turai wellness kastély – ezek mind ötcsillagos hotelek. De az ő projektjük Pesten a D8 és a Sofitel, Budán a Hotel Gellért átalakítása, valamint a Balatonnál a Balaland, ahol Ráhelnek bababoltja is működik. Apropó: Balaton.

Orbán Ráhel kijelentette: „a Balatont hosszú távon meg kell tartanunk magunknak. Ugyanez érvényes a Fertő-tóra.”

A miniszterelnök lánya később pontosított: nem családi tulajdonként beszélt a magyar tengerről, hanem arra célzott, hogy inkább a fizetőképes belföldi keresletet várná a Balatonhoz.

A miniszterelnök legidősebb lányának ismerősei rendszeresen kapnak jó állásokat és megbízásokat a Magyar Turisztikai Ügynökségnél annak ellenére, hogy

Orbán Ráhelnek semmilyen hivatalos állami pozíciója nincs a turizmusban!


Orbán legidősebb lánya 2021 óta tölt be pozíciót a csoportban, és a májusi Budapest Influencer Trip meghívottjai is több kört tettek a férje szállodáiban. A mostani előadásán arról már nem beszélt, hogy a Budapestre hozott influenszerek fejenként 15 és 50 millió forint közötti összeget kaptak a magyar főváros luxus escortokat idéző népszerűsítéséért.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top