Politika

Úgy kiosztották Orbánt, hogy csak kapkodni tudta a levegőt

Orbán Viktor sok kicsinyes aljasságot elkövetett már életében, de hogy valójában mennyire kicsinyes is azt jól példázza az amiről Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke beszélt közösségi oldalán:


– kezdte bejegyzését Gyurcsány Fernec, ám nem ez volt a legdurvább jelző, amelyet írásában mondott Orbánékról. A kirohanás nem ok nélküli, ugyanis mint arról Gyurcsány is beszélt írásában:

Miután a paksiak ellenzéki polgármester választottak, a kormány elvette tőlük az atomerőmű évi hatmilliárd forint iparűzési adóját.


A nép legmocskosabb megsértése, ha azt azért bünteti a kormány, mert volt bátorsága saját meggyőződése szerint vezetőt választani magának.A nép jussának elrablása rablóvá teszi a kormányt.

De ez a kormány azért lehet a helyén, mert sokan így akarták. Tényleg ilyen kormányt akartak? Nyugodtan kérdezzük meg, hogy most mire most büszkék a fideszes szavazók? Hogy a becstelenség rablókormányát támogatták?

És ilyenkor csendben vannak? Milyen, amikor rablott vagyonból él az ember? Vagy mindegy? Csak jöjjön a pénz?

Ha mocskos a kormány, akkor mocskossá teszi előbb követőit, majd az egész országot, bennünket is.

Nem ilyen országot akarunk, az biztos. Szeretném hinni, hogy azok se, akik erre a kormányra szavaztak. Mert aki egyszer rabol, az legközelebb is rabolni fog. Aki egyszer szótlanul tűrte, hogy másokat meglopjanak, az előbb-utóbb maga is erre a sorsra jut.


Ezt akarjátok?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top