Belföld

Pataky Attila azt állítja, 63 ezer évvel ezelőtt született! Az űrlényekről is megszólalt – „A Man in Black-film csak a jéghegy csúcsa… Az nem kitalált bolondozás, az maga a valóság”

Pataky Attila ismét a földön túli élményeiről beszélt. Az énekest elmondása szerint 12 éves kora óta hozzák-viszik a földönkívüliek. Minden nulladik típusú találkozásra pontosan emlékszik, illetve arra is, hogy már többször is élt. Például járt már a saját sírjánál Horvátországban és Erdélyben is. Állítja, 63 ezer évvel ezelőtt született, több ezerszer élt már és él is majd.


A reinkarnáció egy valóságos dolog. (…) Jövünk-megyünk, életkapu-halálkapu

– magyarázta a Tények Pluszban a 73 éves énekes. Arra a kérdésre, hogyan tud erről mindent, azt mondta, a szellemvilágon keresztül, de részleteket nem árult el.

Azt is bátran kijelentette, hogy nem vagyunk egyedül a világon.

Az univerzum nyüzsög az élettől. (…) A Man in Black-film csak a jéghegy csúcsa… Az nem kitalált bolondozás, az maga a valóság. (…) Attól, hogy mi az 5 érzékszervünkkel mennyit tudunk felfogni ebből és mennyit hagynak felfogni nekünk ebből… Az élet végtelen. A létezés végtelen” – magyarázta az EDDA frontembere, aki azt is elmesélte, hogy amikor az UFÓ-k először elvittek, még csak tini volt.

„Százakat, ezreket vittek el, visznek el, meg hoznak” – hangsúlyozta Pataky, aki szerint az nagy gőgre vall, ha azt gondoljuk, egyedül vagyunk az univerzumban.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top