Politika

Nagy bajra figyelmeztet Dávid Ferenc: jönnek a megszorítások?

A KSH friss jelentése szerint hazugságnak bizonyult az Orbán-kormány ígérete: az orbáni infláció ismét dinamikus növekedésnek indult – írja közleményében Dávid Ferenc, a DK országgyűlési képviselője.


 

A képviselő hozzáteszi: „A drágulás mellett egyre több és több hitelt vesz fel a kormány – legutóbb Kínától -, mivel a költségvetési hiány rekordokat döntöget. Ennek a tragikus együttállásnak csak egy vége lehet: idén ősszel megszorításokra készül Orbán Viktor.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány nem büntetheti megszorításokkal a magyar dolgozókat és nyugdíjasokat a saját hibája miatt. Nem a magyarok tehetnek arról, hogy már 3 éve folyamatosan drágulnak az élelmiszerek, a rezsi és az üzemanyag.


Nem a magyarok tehetnek arról, hogy nem jönnek az uniós pénzek, mert ami eddig jött, azt eltüntették a fideszes milliárdosok. Az orbáni inflációról, a költségvetési válságról és a hitelválságról a 14 éve kormányzó Orbán-kormány és az általa kiszolgált milliárdosok tehetnek. Mi, szociáldemokraták ezt nem fogjuk hagyni, mert mi mindig is a magyar dolgozók és nyugdíjasok oldalán álltunk, és mindig is ott fogunk” – zárja sorait Dávid Ferenc.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top