Politika

Orbánon röhög az internet: Eddig több mint kétmillió ember látta a legújabb Orbán-ellenes dalt

Gyakorlatilag új műfaj született a népművészetben. Ez nem más mint az Orbán-ellenes gúnydalok.


Szinte folyamatosan jelennek meg olyan művészeti alkotások, melyek a regnáló miniszterelnököt kritizálják és állítanak elé görbe tükröt.

A műfaj népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy pillanatok alatt több tízezer megtekintést és szintén ugyanennyi megosztást generálnak ezek a művek.


Most a legújabb és legnépszerűbb videóban Orbán Viktort új szerepbe helyezi az alkotója, a népszerű Mézga család fejeként ábrázolja a miniszterelnököt, aki hasonlóan rajzfilmbeli alteregójához mindet megtesz annak érdekében, hogy a családja minél jobban boldogulni tudjon.

Ebben a műben azonban a sorozatbeli Mézga Gézával nem az Ökörcsín utca. szám alatti öröklakásban élő család a főhős, hanem maga a miniszterelnök, a kihívások pedig nem a hónap végén elfogyó fizetés, sokkal inkább lányának “önálló lábra állása” okoz fejtörtest.

Most pedig következzen a dal. Ha nem lenne hangja a videónak, a jobb alsó sarokban adhat rá hangot:


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top