Politika

Országos botrány lett a bukott fideszes kijelentéseiből: Ilyet még senki nem mert mondani

Lehet választást veszíteni elegánsan és lehet választást veszíteni kicsinyesen. Amit azonban a bukott fideszes polgármester megengedett magának az már túlmegy a kicsinyességen, sőt mi több súrolja az aljasság határát.


Persze aljasságért nem kell a szomszédba menni, ugyanis az aljas mondatokat aljas tettek előzték meg. A Fidesz nem csak veszíteni nem tud méltósággal, de minden alkalommal amikor buknak megmutatkozik micsoda sötét gondolatok is vannak ezeknek a fiúknak a fejében.

Az önkormányzati választásokon a Fidesz elveszítette Paks városát és a PDF egyesület polgármesterjelöltje Heringes Anita veheti át ősztől a város írányítását. A Fidesz a bukott választás után pedig azonnal megindította a bosszúhadjáratát – a várossal szemben.


Ugyanis a kormány egy rendelettel elvette az atomerőművet és az onnan származó adóbevételeket a várostól. Ez annyit jelent, hogy az általuk megtermelt iparűzési adóbevételt nem az adott önkormányzat, hanem a kormány által kijelölt megyei közgyűlések kapják, és dönthetnek a pénz elosztásáról.

Nagyjából 6-7 milliárd forint elvételét jelenti Paks városától

Amellett, hogy önmagában már ez botrányt kellene hogy keltsen itt még nem áll meg az ügy. Ugyanis a Telex riportot készített Szabó Péter jelenleg regnáló a választásokon bukott polgármesterrel aki kijelentette

egyetért azzal, hogy az Orbán-kormány egy rendelettel elveszi a város költségvetésének egyharmadát



„sajnálom, hogy ez a döntés megszületett, de ennek ellenére abban is biztos vagyok, hogy Paks a Paks 2-es beruházás miatt, és az azzal kapcsolatos fejlesztések miatt meg fog valósulni”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top