Bulvár

Ennyiből hogy lehet megélni? Megalázóan kevés Varga Miklós nyugdíja

Az István a király főszereplője csak ennyit kap.


Nem újdonság, hogy a művészi pályán dolgozók nyugdíja gyakran messze elmarad az átlagos megélhetési szinttől. Korábban már olvashattatok róla, hogy ismert színészek, mint Hernádi Judit vagy Pásztor Erzsi, komoly kihívásokkal néznek szembe, amikor a havi rezsit kell kifizetni. Hasonló helyzetben van Falusi Mariann és Várkonyi András is, akik szintén nem dúskálnak a pénzben, és az egykori közkedvelt színésznők, Fodor Zsóka és Zalatnay Sarolta nyugdíja sem kiemelkedő. De talán az ő esetükhöz képest is megdöbbentő az, amit Varga Miklós, a híres énekes és színész, megosztott a nyugdíjáról.

Kevés Varga Miklós nyugdíja


2015-ben derült ki, hogy Varga Miklós, az István, a király rockopera legendás főszereplője, mindössze 50 ezer forintos havi nyugdíjjal rendelkezik – írja a penzcentrum.hu nyomán a Rúzs. Ezt a meglepő tényt maga Varga hozta nyilvánosságra az ATV egyik műsorában, ami komoly visszhangot váltott ki. Az ismert művész ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem került megélhetési válságba, mivel hosszú évek kemény munkája mellett fiatalon megtanulta, hogyan gondoskodjon saját magáról.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és a nyugdíjak is emelkedtek, de Varga Miklós azóta nem nyilatkozott arról, hogyan változott a helyzete. Az azonban nyilvánvaló, hogy a művészek, akik éveken át szórakoztatták a közönséget, gyakran kerülnek olyan helyzetbe, ahol a megélhetésük bizonytalan, hacsak nem tudnak továbbra is dolgozni.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top