Politika

Melléülsz a széken ha megtudod kit támogatnak most Orbánék

Itthon persze minden rendben van.


A közösségi médiában számolt be róla Tompos Márton, a Momentum elnöke, hogy a kormány egy határozatával a Jordán Hásimita Királyságnak ad azokból a lélegeztetőgépekből, amelyeket a COVID alatt szereztek be túlárazva és életmentésre alkalmatlanok.

“A COVID alatt világrekorder áron beszerzett lélegeztetőgépek kálváriája egy újabb fejezethez érkezett. Kétségtelen, hogy nehéz lehet követni, hiszen az állampárt egyik legmocskosabb mutyijáról van szó.

A COVID alatt emberek haltak bele abba, hogy a kormány rossz minőségű gépeket szerzett be és abba, hogy széjjel lopta az egészségügyet. Most határozatot hozott a kormány arról, hogy Jordániának adunk a gépekből”


– írja Tompos és hozzáteszi, hogy a kormány túlárazva szerezte azokat be, drágán tárolta, megpróbálták elárverezni és a külügy annak ellenére se adta ki a gépekkel kapcsolatos dokumentumokat, hogy ő végrehajtókat küldött rájuk.

A Momentum politikusa azzal zárja: “Ha egy kormány lop, akkor nem marad olyan szolgáltatásokra, amelyekért az emberek fizetik az adójukat. Így járt a magyar egészségügy is.

Egy szolgáltató párt pedig megpróbálja kisegíteni azokat a szolgáltatásokat, amelyeket tönkretett az állam.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top