Politika

Micsoda lebukás! Durva megszorítást vezetett be a szolnoki fideszes polgármester, és az egészet az utódjára szerette volna kenni!

Leleplezték az ordas hazugságot!


Bosszút áll Szolnok lakóin a június 9-én leváltott fideszes polgármester: Szalay Ferenc szeptember 1-től nagyon durván, 40 százalékkal megemeli az önkormányzati tulajdonú lakások lakbérét. A megszorítás óriási felzúdulást váltott ki a városban, mivel az érintett lakóknak semmilyen előzetes információjuk nem volt az emelésről.

A legdurvább az, hogy a bukott fideszes polgármester az őt legyőző utódjára akarja kenni a lakbéremelést!

A közösségi oldalakon ugyanis a fideszes trollok azt a hazugságot híresztelik, hogy a lakbéremelést az új polgármester, az MSZP-s Györfi Mihály kezdeményezte, aki június 9-én legyőzte Szalay Ferencet.


A Szolnokon csak„Feri tata” néven emlegetett fideszes politikus félrevezető akciója azonban csúfosan lebukott!

Előkerült ugyanis az a jegyzőkönyv, amelyből kiderült, hogy a brutális lakbéremelést Szalay Ferenc terjesztette elő.

A szolnokiak előtt így most már teljesen világossá vált, hogy a régi polgármester semmitől sem riad vissza, és már a beiktatás előtt le szeretné járatni az utódját.

Íme a bizonyíték, ami leleplezte az ordas hazugságot:


0826 Lakasrendelet

A dokumentum feketén-fehéren bizonyítja, hogy a lakbéremelést a fideszes Szalay Ferenc kezdeményezte, bármit is próbálnak elhitetni Szolnok lakóival.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top