Politika

„Hazudik, aki azt mondja, nincs pénze beiskolázni a gyerekét” – egy fideszes úr levele

Több cikk is született, amelyek az iskolakezdés nehézségeiről szólnak. Ennek apropóján véleményt kaptunk egy fideszes úrtól, aki szerint hazudik, aki azt mondja, nincs pénze beiskolázni a gyermekét.


„48 éves családapaként három gyermekkel, tapasztalatból mondhatom, hogy aki azt állítja, nincs pénze beiskolázni a gyerekét, az egyszerűen hazudik. A jelenlegi kormány mindent megad ahhoz, hogy a családoknak ne kelljen aggódniuk az iskolakezdés miatt. Minden évben időben és megfelelő mértékben kapjuk meg azokat a támogatásokat, amelyek biztosítják, hogy a gyermekeinknek semmiben ne szenvedjenek hiányt. A Fidesz által nyújtott családtámogatások nemcsak a beiskolázáshoz nyújtanak elegendő segítséget, de lehetővé teszik azt is, hogy egy keresetből is kényelmesen el lehessen tartani egy háromgyerekes családot.

Nálunk például a feleségem otthon maradhat, és teljes figyelmét a gyerekek nevelésére, felkészítésére fordíthatja. Ez óriási előny, hiszen így a gyermekek megfelelő családi háttérrel indulhatnak az iskolában, ami elengedhetetlen a sikeres tanuláshoz. Az ellenzék balliberális propagandája, amely azt állítja, hogy egyre nehezebb beiskolázni a gyerekeket, egyszerűen nem fedi a valóságot. Az ellenzékiek nyafogása nem változtat a tényeken: Magyarországon ma egy felelősségteljes, dolgozó szülő minden szükséges támogatást megkap ahhoz, hogy a gyermekei számára a legjobb feltételeket biztosítsa.


Én nem értem, hogy miért kellene aggódnunk, mikor a kormány ennyire figyel a családokra. A mi családunk példája is mutatja, hogy akinek van munkahelye, és megfogadja a kormány iránymutatásait, annak nincs oka panaszra. A magyar családoknak ma minden esélyük megvan arra, hogy boldogan és anyagi biztonságban éljenek, köszönhetően a Fidesz által vezetett kormány politikájának. A vernyogóknak pedig több munkakedvet kívánok, mert aki dolgozni akar, az tud is!”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top