Politika

Magyar Péter Orbán Viktorról: Megöregedett, megfásult, valóságtól elszakadt, búcsúzó vezető

A Tisza Párt elnöke szerint nem sok valóságalapja van Orbán Viktor egészségüggyel, közlekedéssel és gazdasággal kapcsolatos szombati kijelentéseinek.


Nem hagyta szó nélkül Orbán Viktor rögtönzött sajtótájékoztatóját Magyar Péter. A miniszterelnök a kötcsei piknik előtt beszélt az összegyűlt újságíróknak többek között a kórházak helyzetéről, a melegpartikon lebukott katolikus papról és a magyar gazdaság helyzetéről.

A Tisza Párt elnöke utóbbira reagált először szombat délutáni posztjában, miután a miniszterelnököt „egy megöregedett, megfásult, a realitás érzékét teljesen elvesztett, a valóságtól elszakadt, búcsúzó vezetőnek” írta le, „aki a saját propagandájának hatása alá került”.

„A katasztrófális költségvetési és gazdasági adatok ellenére arról beszélt, hogy a gazdasággal minden rendben van. Nem érdekelte az elszálló államadósság, a rekord szinten lévő költségvetési hiány, a zuhanó ipari termelés, az ismét növekvő infláció és a magyar emberek gyorsuló elszegényedése”


– írta a Facebookon a Tisza Párt vezetője.

Magyar ezután az utóbbi napokban az összeomlás jeleit mutató MÁV-val folytatta:

„A közlekedés szerinte csodálatos kezekben van Lázár Jánosnál, miközben egyre gyorsuló ütemben hullik szét a MÁV, soha ilyen rossz késési adatokat nem láttunk, a vasúti kocsik és mozdonyok átlagéletkora 45 év, a vasúti pálya harmadán korlátozások vannak, és a miniszter minden fejlesztést leállított miközben a saját kastélyához vezető utat újíttatja fel 3,5 milliárd forintért.”

A bejegyzés folytatásában Orbán Viktor egészségüggyel kapcsolatos kijelentéseit is ízekre szedte:

„Miközben a folyamatos pénzkivonások és a hibás kormányzati döntések miatt egészségügyi válsághelyzet van, a miniszterelnök szerint folyamatosan fejlődik az egészségügy.

Igaz, hogy sokezer orvos és több tízezer ápoló hiányzik, de szerinte ez nem probléma. Azt mondjuk bevallotta, hogy a Péterfy Sándor Utcai Kórházban sohasem járt.”


A poszt végén a tiszás politikus Kádár Jánoshoz hasonlította Orbánt:

„A magyar állam nem működik, de Orbán Viktor ezt már nem érzékeli. A saját emberei teljesen elszigetelik a valóságtól és úgy hordozzák körbe mint a 80-as végén Grósz Károlyék a magába zuhanó Kádár Jánost.”



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top