Politika

Hatalmas fordulat a gyermekbántalmazó karateedző ügyében: Érik a méretes felháborodás

Kamera vette fel Agócs Tibor bűnét, vádemelés is indulhat ellene, még így is tagadja a tényeket.


Hiába indulhat vádemelés Agócs Tibor ellen, a férfi tagadja a megfellebbezhetetlen tényeket is

Nem hajlandó elismerni bűnösségét a szolnoki kalandparkban egy kisfiút felrúgó Agócs Tibor. A gyermekbántalmazó karateedző annak ellenére nem tágít a könnyen cáfolható álláspontjától, hogy kamera vette fel a szégyenletes cselekményét – értesült a 24.hu.

Tagadta, hogy bármilyen – akár pszichikai, akár fizikai – sérelem okozására kiterjedt volna a szándéka

– közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség ügyésze. Emellett hozzátette, a gyermeknek „semmilyen” (sic!) sérülése nem keletkezett. A botrányos mondata közben arról elfeledkezett, hogy nem pusztán fizikai, de pszichés sérülést is könnyedén lehet szenvedni hasonló esetek során.

Az Agócs Tibor elleni vádemelési eljárás sem megy zökkenőmentesen

Szolnoki Rendőrkapitányság július végén kiskorú gyermek veszélyeztetésével gyanúsította meg a karateedzőt. Az orvosszakértői vélemény megérkezését követően ez a gyanúsítás kiegészült a súlyos testi sértés kísérletével.


A rendőrség vádemelést javasolt Agócs Tibor ellen. A védője csak augusztus 27-én vette át a vádiratot, így vádemelésre legkorábban az eseményt követő egy hónappal később kerülhet sor.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top