Politika

Törvényjavaslatot nyújt be a DK: bukott államfő ne utazhasson közpénzből

Törvényjavaslatot nyújt be a Demokratikus Koalíció, amelynek lényege: bukott államfő ne utazgasson közpénzből.




„Novák Katalin bukott köztársasági elnök az a te adófizetői forintodnak köszönhetően most dél-Koreában és Japánban utazgat, még az is lehet, hogy első osztályon repülve oda. Ő az, aki kegyelmet adott a bicskei pedofilmentegetőnek, most pedig a Fidesznek köszönhetően volt köztársasági elnökként az adófizetők forintjaiból utazgat” – fogalmaz Sebián-Petrovszki László a videóban.

„A DK ezt nem hagyhatja, ezért a parlamentnek törvényjavaslatot nyújtunk be arról, hogy minden méltatlanná váló köztársasági elnök a lemondás után semmilyen pénzt nem kaphat arra, hogy utazgasson.” A DK politikusa hozzátette: „a DK érted dolgozik, hogy megakadályozzuk azt, hogy a Fidesz kegyencei a te adófizetői forintodat luxusutazásokra költsék” – mondta el Sebián-Petrovszki László.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top