Politika

Nem akármit szúrt ki az MSZP: A kegyelmi ügybe belebukó Novák Katalin nem nyugszik

Ahogy az a napokban kiderült, a kegyelmi botrányba belebukó Novák Katalin több mint fél év pihenés után ismét munkába áll, ugyanis az XY Worldwide szervezet vezérigazgatója lett, melynek célja a világszerte csökkenő születésszámokra „úttörő megoldásokat” találni.


Meglepő, hogy ismét egy olyan fába vágja fejszéjét a volt köztársasági elnök, melybe már többször is belebukott.

 

Novák Katalin karrierjét végigkíséri az alacsony születésszám elleni küzdelem, bár ez a számokat tekintve inkább már-már mániának nevezhető, hiszen sem családügyi államtitkárként, sem pedig Magyarország köztársasági elnökeként nem sikerült látható eredményt elérnie a területen.

Politikai pályájának végét pedig épp az jelentette, hogy egy pefodil bűncselekmény eltussolásában segédkező igazgatóhelyettest részesített elnöki kegyelemben.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy Novák nem képes elfogadni alkalmatlanságát a feladatra, hiszen most az „XY Worldwide” szervezet vezérigazgatójaként utazza körbe a világot, hogy promózza a magyar családpolitikát.


Mindezt pedig nagyon valószínű, hogy a magyarok adóforintjaiból teszi, hiszen korábbi köztársasági elnökként nemcsak havi 5 millió forintos tiszteletdíj és háromfős titkárság jár neki, hanem az is, hogy a „közéletben való szerepvállalással összefüggő, külföldi hivatalos programokat” első osztályon finanszírozhatja neki az állam.

Mit jelent mindez? A lemondásra kényszerült exelnök, akinek bicskája annyiszor törött bele a családpolitikába, ahányszor nekiveselkedett, amellett, hogy élete végéig luxuskörülmények között élhet, havi több mint 5 millió forintos juttatást kaphat, az adóforintokat arra sem sajnálja, hogy világkörüli útra induljon a bukott fideszes családpolitika propagálásáért.

Legutóbb Japánban és Dél-Koreában járt, azonban ahogy a mondás tartja, „evés közben jön meg az étvágy”, a fideszes politikusok pedig jól tudjuk, hogy akár a vasszöget is megennék!


Az MSZP szerint a volt köztársasági elnök tevékenykedésére elégetett közpénznek sokkal jobb helye lenne Magyarországon. Sajnos, válogatni lehet a területek közül, ahol nagyon jól jönne a támogatás.

Gondoljunk csak a fiatalok lakhatására, az iskolák és a kórházak állapotának javítására, vagy az idősek megsegítésére. Az MSZP álláspontja szerint az emberekre és nem kizárólag egy emberre és az ő szabadidejének finanszírozására kell az adófizetői forintokat költeni!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top