Politika

Haragos választ írt egy fideszes nyugdíjas: az infláció csökken, csak az ellenzék akar bajt

Korábban közöltük egy olvasónk nyílt levelét, aki az infláció miatt panaszkodott a magyar nyugdíjasok kilátástalan helyzetére. Most Mária, egy fideszes nyugdíjas válaszolt a levélre, erőteljesen cáfolva a felvetett állításokat, és védelmébe véve Orbán Viktor kormányának intézkedéseit.


Mária levele nem hagy kétséget afelől, hogy szerinte a kormány mindent megtesz az idősek védelme érdekében, míg az ellenzék csak rémhíreket terjeszt.

A fideszes nyugdíjas válasza:

„Olvastam a levelét, és nem tudom szó nélkül hagyni! Ön azt állítja, hogy az Orbán-kormány cserbenhagyta a nyugdíjasokat. Közben pontosan tudjuk, hogy épp ennek a kormánynak köszönhetjük, hogy még mindig tisztességesen megélünk! Hogy merészelik egyesek azt állítani, hogy Orbán Viktor nem segít nekünk? Hol voltak a nyugdíjemelések, amikor Gyurcsányék hatalmon voltak? Hol volt a rezsicsökkentés? Na és a 13. havi?


Orbán Viktor kormánya csökkentette az inflációt, ami az egész világot sújtotta! Az ellenzék csak pánikot kelt, maguknál ez a szokás! Nem igaz, hogy nem kapunk támogatást, hiszen a nyugdíjak minden évben emelkednek. A kormány figyel ránk, rezsicsökkentést kaptunk, és ez éppen hogy megvéd minket az áremelkedéstől! Ha Orbán Viktor nem a miniszterelnökünk, már rég tönkrementünk volna, efelől nincs kétségem.

Maga szerint nincs pénz gyógyszerekre és élelemre? Nézzen körül! Mindenre van, ha okosan gazdálkodik az ember, és nem a baloldal hazugságait szajkózza. Nem egy olyan barátnőm van, akiknek kicsi a nyugdíja, és kapnak önkormányzati gyógyszertámogatást. Kérjen Karácsonytól, ha már megszavazta!


Ha maga nem tud megélni a nyugdíjából, akkor kérdezze meg magától, hogy miért! Én 74 éves vagyok, és mindig el tudom intézni, hogy jusson mindenre. A háborús infláció pedig csökkent! De persze az ellenzék csak riogat, mert abból él. A kormány mindent megtesz, hogy az időseket segítse, és ha magának ez nem tetszik, akkor gondolkodjon el, ki is a hibás igazán!”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top