Politika

Ehhez pofa kell – A kormánypárti politikus megpróbált mindenkit hülyének nézni!

A Duna áradása miatt hazánkban is nagy erőkkel védekeznek az árvíz ellen, azonban vannak olyan politikusok, akik még ebből is előnyt próbálnak maguknak és pártjuknak kovácsolni. 


Tuzson Bence Dunakeszire sietett, ahol csütörtökön harmadfokú készültséget rendelhetnek el, így a kormánypárti politikus lapátot ragadott, és nekiállt homokzsákokat tölteni. Ebben még semmi kivetnivaló nincs, sőt, ez lenne a természetes, azonban a miniszter nem a legélesebb kés a fiókban, ugyanis eléggé egyértelmű, hogy mindezt csak néhány vágókép erejéig tette.


Az igazságügyi miniszter saját közösségi oldalán publikálta a videót, melyben élére vasalt fehér ingben és lakkcipőben állt neki homokzsákot tölteni!

A videóban a miniszter kiemeli: „töltjük a homokzsákokat, annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjuk megvédeni az embereket, a családokat és az értékeket.”

Szerda délelőtt már közel kétezer komment érkezett a kormánypárti politikus videója alá, amikből a szeretlekmagyarorszag.hu kigyűjtötte a legjobbakat:


  • „Cápanyakú slim fit ingben? Befosok a palitól!”
  • „Fényes cipő, fehér ing! Ez igen!”
  • „Fehér ingben. Ezt a képmutatást, már befejezhetnétek. Annyira visszataszító.”
  • „Mi is élére vasalt fehér ingben, lakkcipőben, farmernadrágban és kesztyű nélkül raktuk ma a zsákokat. Még videózni is volt időm és posztolni az interneten.”
  • „Fő a hitelesség. Fehér ing lakkcipő. Megadja a tiszteletet az árvíznek.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top