Egyéb

Ne nyavajogjatok! Így szólt be a NYUGDÍJASOKNAK Klári néni!

Az utóbbi időszakban nagy vitát váltott ki, hogy idén nem lesz nyugdíjprémium és nyugdíjkorrekció. Sok nyugdíjas elégedetlenségének adott hangot emiatt, bár vannak, akik szerint ez így van rendjén.


A 70 éves, Fidesz-szimpatizáns Klári néni például úgy véli, hogy a nyugdíjasoknak kötelességük lemondani ezekről a juttatásokról az ország érdekében.

LAPOZZ A RÉSZLETEKÉRT! EZT ÍRTA:


„Minden nyugdíjasnak kötelessége lemondani a nyugdíjprémiumról és a korrekcióról, ha az a nemzet érdeke!” – írta egy kommentjében Klári néni, aki szerint a jelenlegi kormány már így is rengeteget tett az idősekért. Szerinte a nyugdíjasoknak nincs okuk panaszkodni, hiszen néhány éve visszakapták a 13. havi nyugdíjat, ami önmagában nagy eredmény.

„Miért kell mindig elégedetlenkedni? A nyugdíjasok sosem elégedettek!” – teszi hozzá levelében. Kiemeli, hogy a kormány már bizonyította, hogy törődik az idősekkel, és emlékeztet, hogy amikor visszaadták a 13. havi nyugdíjat, mindenki örült. „Nem lehet minden évben mindent megkapni. Orbán Viktor is ember, nem csodatevő!” – folytatta, hangsúlyozva, hogy az ország helyzete áldozatokat követel.

Klári néni szerint az ország érdekeit előtérbe kell helyezni az egyéni érdekekkel szemben. Úgy véli, hogy a nyugdíjasoknak meg kell érteniük, hogy most az ország működését kell segíteniük, és ha áldozatot kell hozni, akkor azt nem lehet megkérdőjelezni.
„Támogatni kell a kormányt, nem követelőzni” – írta, hangsúlyozva, hogy a kormánynak mindig megvan az oka a döntéseire. „Orbán Viktor mindig figyelt ránk, ha most azt mondja, hogy nincs prémium és korrekció, akkor biztosan megvan rá az oka. Nekünk bízni kell benne!” – fogalmazott. Szerinte sokan elfelejtik, hogy a kormány nemcsak osztogat, hanem áldozatokat is vállal, és ezt el kell fogadni.


„Az ország jobban működik, ha mi is lemondunk néhány dologról. Mi, idősek is hozzájárulhatunk a hazánk sikeréhez!” – zárta gondolatait Klári néni, aki szerint a nyugdíjasoknak hálásnak kellene lenniük mindazért, amit kaptak, és nem minden döntést kritizálni.

VIA ellenszel




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top