Politika

Ezt tuti nem adja le az M1 Híradója – ilyen, amikor már menekül a Fidesz!

Volt, aki teljesen kivetkőzött magából! Ezt a videót mindenkinek látnia kell!


Döbbenetes videó kering az interneten: a Népszava által készített felvételen arról kérdezik a fideszes elit Kötcsére érkező tagjait, hogy mit éreznek a megélhetési válságból, kijönnek-e a fizetésükből és mit gondolnak arról, hogy Magyarország a Fidesz kormányzása alatt az EU egyik legszegényebb országa lett. A legtöbben – például Parragh László vagy Kövér László – úgy tettek, mintha süketek lennének, de például

Rogán Antal volt felesége, Rogán Gaál Cecília szinte pánikolva, futva menekült, csak hogy ne kelljen válaszolnia!


Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nem volt hajlandó felelni arra, hogy újra kell-e szentelni a Karmelita kolostort fideszes sztárpap, Bese Gergő melegbotránya miatt, Nagy Feró pedig arra a kérdésre, hogy le kellett-e mondania valamiről az elmúlt években, nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt: „Húzzá’ má’ el a picsába!” Közben a szervezők azért bömböltették a zenét, hogy az újságírók ne tudjanak kérdezni. Mindezek alapján úgy tűnik,

a fideszesek nehezen viselik, ha a képükbe nyomják az ország valódi helyzetét. Érdemes megnézni a videót, mert az M1 ezt biztosan nem adja le. Íme:


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top