Egyéb

Brutális eladósodásban van Tóth Gabi: hamarosan el kell adnia a családi házát és Tapolcán vennie egy panelt?

Megdöbbentő részletek láttak napvilágot.


Az énekesnő belerokkanhat a 75 milliós forintos hitelt törlesztőjébe.

Ahogyan az ismeretes Krausz Gábor és Tóth Gabi 6 év után bejelentették, hogy külön folytatják. Gabi azótamár tovább is lépett, a Fricska nevű táncegyüttes egyik alapítótagjával, Papp Máté Bencével alkotnak egy párt.

Az énekesnő nem titkolta, hogy hitelfelvételhez folyamodtak a vásárlásnál.


Ennek az összege nagyjából 75 millió forint, így a házzal együtt ez a teher is Tóth Gabira szállt át és immáron egyedül kell fizetnie az igen borsos törlesztőrészleteket.

A Magyar Nemzeti Bank adatai alapján kiszámolták, hogy ez pontosan mit is jelenthet:

Ha 20 évre vették fel a hitelt, az átlagos 10 százalék körüli kamattal, akkor Gabinak minden hónapban 720 ezer forint körüli összeget kell befizetnie, amennyiben meg szeretné tartani az álomotthonát.

A helyzetet tovább bonyolítja az is, hogy házastársak esetén a felvett hitel összege automatikusan mindkét fél adóssá válik, így be kell vonni a bankot a további intézkedésekbe.


Három lehetőség áll fent: Az egyik hogy végtörlesztenek.

Ami azt jelenti, hogy egyben kifizetik a fennmaradó összeget, az egyik fél teljes egészében átvállalja a hitelt és egyedül fizeti, vagy pedig vállalják, hogy továbbra is ketten maradnak adósok.

Arról, hogy a felek jelen esetben hogyan döntöttek, egyelőre nincs információ.

Sokan azonban úgy vélik, hogy nem lesz túl hosszú életű ez a kapcsolat, mivel Papp Máté meglehetősen nagy nőcsábász hírében áll.

Sőt, közeli ismerősei azt is mondják róla, hogy nem a hűség mintaképe és nem akadályozza meg a flörtölésben az sem, hogy kapcsolatban van.

Ha így lesz, akkor Tóth Gabi hamar lapátra fog kerülni, és egyedül kell majd törlesztenie a gigahitelt, ami feltehetően nem fog menni neki.


Éppen ezért gúnyolódnak sokan azon, hogy a végén majd egy tapolcai panelban fog nyomorgoni.

Ki mit gondol?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top