Politika

Magyar Péter nem mer és nem is akar vitázni – Orbánnal sem

Lánczos Vera közíró foglalta össze, miért csak a füst jön Magyar Péter kommunikációs csapatától, de valójában nem is akar vitázni. Ezért menekül az elől is, hogy Orbán Balázzsal találkozzon az állami televízióban.


Íme az írás:

„Magyar Péter nagyon nem szeret vitatkozni.


Nem szeret ő váratlan helyzetekbe kerülni, nem előre kiszámmítható kérdéseket kapni.

Azért hívja ki folyamatosan Orbánt, mert pontosan tudja, Orbán soha nem fog leállni vele vitatkozni. Nyugodtan blöffölhet.  Ez  egy olyan helyzet, amiről elég fantáziálni. Elég feltenni a kérdéseket, nincs kockázat. Fenn lehet vele tartani az érdeklődést.

A rajongói szája van betömve az olyan álságos magyarázatokkal, hogy neki már csak Orbán a szintje.

Nincs így. Mert ha pl. a köztévében Orbán Balázst le tudná mosni a pályáról,  akkor az közelebb vihetné ahhoz is, hogy Orbán kényszerüljön vele vitára kiállni. Ugyanis Orbán buborékjában támaszthatna kétségeket.

De Magyar Péter semmilyen valós vitát nem vállalt fel. Nem állt ki Dobrev Klárával sem, de más ellenzékiekkel szemben sem egy az egy ellen, mindegyikük kenterbe verné.


Magyar Péter, ő vagy a píárosa, egyetlen dologhoz ért, hogy hogyan kell füstöt kelteni az ilyesmivel. Miközben a teljesen inkoherens viszonya a rendszerhez naponta lelepleződik. Különben mit keresne a  köztársasági elnöknél? Mintha nem tudná, hogy nincs önálló szerepe? Egyébként is minden tekitélyét elvesztette.  Miért nem megy egyetlen esetben sem a Fidesszel szembe az EU-ban?

Ha a magyar ellenzéki szavazó átlaga nem azon a szinten állna  ahol, akkor már rég fel kellett volna tűnnie, hogy nem  MP-nek van ereje, hanem nekik, akik valamit belelátnak, ami sajnos nagyon is hiányzik” – zárja sorait Lánczos Vera.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top