Politika

Tisza: Magyar Péter hatalmas sikerről számolt be

2024. szeptember 23-án nyilvánosságra hozta második negyedéves pénzügyi beszámolóját a Tisza Párt, amelyből kiderült, hogy április és június között a párt több mint 230 millió forint támogatást kapott.


Magyar Péter, a párt elnöke a Facebook-oldalán közölte, hogy az összeget kizárólag magyar magánszemélyek bankkártyás befizetései és banki átutalásai biztosították, illetve a párt webshopjának bevételei is hozzájárultak a növekedéshez.

 

A beszámoló szerint a párt 234 millió forintos bevételéből közel 143 millió forint érkezett közvetlenül magánszemélyektől. A kiadások szinte ugyanilyen mértékűek voltak, összesen 223 millió forintot tett ki a párt működése az adott időszakban.


Magyar Péter hangsúlyozta, hogy a Tisza Párt a többi politikai szervezettel ellentétben nem részesül sem állami támogatásban, sem külföldi finanszírozásban, sem uniós forrásokban. Ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy a párt támogatói a magyar magánszemélyek köréből kerülnek ki, akik banki úton járulnak hozzá a szervezet működéséhez.

A párt honlapján elérhető beszámoló arról is ír, hogy a nyári hónapok során jelentős változások történtek a párt életében. A Tisza Párt új irodába költözött, elindították a “TISZA Szigetek” kezdeményezést, és számos rendezvényt szerveztek, amelyek segítették a szervezet növekedését és a közösség építését.


Magyar Péter köszönetet mondott a támogatóknak, akik lehetővé tették a párt működésének folyamatos fejlődését, és megerősítette, hogy továbbra is a magyar magánszemélyek támogatására építenek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top