Egyéb

Saját családja árulta el Nagy Ferót!

Egyre több híresség látogat el Till Attilához a TV2 legfrissebb műsorába, az Ütős ötös-be. Nem csupán jelenlétükkel, hanem különféle történetekkel és érdekességekkel is szórakoztatják a nézőket.


Az utolsó adásban például Nagy Feró és családja volt a vendég, akik már a bemutatkozás pillanatától kezdve aktívan részt vettek a műsorban. Emellett néhány családi titok is napvilágra került az idősödő énekesről.

Feró híres arról, hogy kézben tartja a színpadot. A fellépés adrenalinja és a hosszú évek során szerzett tapasztalata meghatározó jellemzője. Bár gyakran kéri a segítségét fiainak a koncertek szervezésében, ám ezek a tervek ritkán valósulnak meg úgy, ahogy eredetileg eltervezték.


„Meg szokta nagyon szépen kérdezni, hogy mi a véleményünk, hogyan legyen a következő koncert. Egy órát brainstormingolunk, aztán azt mondja: Jó akkor én megmondom, hogy lesz!”
„Utána jövünk mi, hogy de apa, ez így nem tud működni. Fiaidra hallgassál már” -mondta Nagy Feró fia.
„Ha valami nem tetszik nekik, akkor apa, addig meg a Feró… Azt szokták mondani, hogy az unokádtól veszed el. És akkor jó, akkor csináljuk, nem bánom…” – válaszolta Nagy Feró!




VIA TV2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top