Politika

Menczer Tamást veti be Orbán Magyar Péter ellen? – óriási toborzás indult

Menczer Tamás: Személyes feladatomnak is tekintem a fiatalok toborzását – Hamarosan látszódhat az eredménye


A Fidesz kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás, a Facebook-oldalán megosztott videóban foglalkozott a kormánypárt fiatalok körében tapasztalható népszerűségének kérdésével. A politikus szerint bár nincs megbízható, reprezentatív adat arról, hogy a Fidesz valóban kevésbé lenne népszerű a fiatalok között, ez a terület kihívásokat tartogat a párt számára.

Menczer kifejtette, hogy véleménye szerint a fiatalok természetes módon tartózkodnak a politikától, és ez nem kizárólag a Fidesz esetében van így. Ennek ellenére személyes feladatának tekinti, hogy változtasson ezen a helyzeten, és közelebb hozza a politikát a fiatalabb generációhoz. A politikus elmondta, hogy negyvenévesen is képes megtalálni a közös hangot a fiatalokkal, és párttársai között is vannak olyanok, akik sikerrel kommunikálnak a fiatalabb választókkal.

A videóban Menczer visszautalt néhány olyan eseményre, ahol nyitott volt a párbeszédre a fiatalokkal, például a nyári óvszerbotrányra vagy az iskolai okostelefonhasználattal kapcsolatos vitára. Ezen kérdések kapcsán kész volt meghallgatni a fiatalok véleményét és vitázni velük. Egy podcast indítását is fontolgatja, ahol fiatalokat hívna meg beszélgetésre, és eszmecserére hívná őket különféle politikai kérdésekről.


Menczer Tamás megerősítette, hogy aktívan dolgozik a fiatal hazafiak toborzásán, ahogyan azt Orbán Viktor is hangsúlyozta tusványosi beszédében. A kormánypárti politikus szerint ez nemcsak pártfeladat, hanem személyes küldetés is számára. Reményét fejezte ki, hogy ezek az erőfeszítések hamarosan érezhető eredményekkel járnak majd, és a fiatalok körében is növekedhet a Fidesz támogatottsága.

A Fidesz számára a fiatalok megszólítása egyértelműen kiemelt kérdés, és Menczer Tamás azon dolgozik, hogy a párt kommunikációja hatékonyabban érje el ezt a célcsoportot. A politikus elkötelezett abban, hogy a politikai közösség nyitott legyen a fiatalok véleményeire, és olyan platformokat biztosítson, ahol a párbeszéd lehetősége adott.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top