Politika

Újabb részletek: Fordulat a Magyar Péter – Vogel Evelin botrányban

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, éles vádakkal illette volt barátnőjét, Vogel Evelint, miután az Indexen megjelent egy interjú, amelyben Vogel súlyos állításokat fogalmazott meg vele szemben.


Magyar Péter a közösségi oldalán adott hosszú nyilatkozatában arról írt, hogy Vogel zsarolta őt és pártjának öt másik tagját is, összesen 30 millió forintot követelve fenyegetéssel.


Amikor a zsarolási kísérlet nem járt sikerrel, Magyar állítása szerint Vogel kapcsolatba lépett Kubatov Gáborral, a Fidesz alelnökével, és havi 5 millió forintos juttatásért cserébe elvállalta a Magyar Pétert és pártját támadó interjú elkészítését.

Sokat tanultunk egymástól, elhitette velem hogy viszontszeret, olyannyira, hogy azt gondoltam, hogy vele szeretném leélni az életemet. Amikor azonban megkértem a kezét, hirtelen kilépett az életemből – írja Magyar a bejegyzésében.

 


Mikor szakítottunk, akkor vált teljesen nyilvánvalóvá számunkra, hogy mi motiválta igazából a velem való kapcsolatában. A volt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nem csak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget – állítja a pártelnök.

 

A zsarolási vádakat Magyar Péter komolyan veszi, és bejelentette, hogy hivatalosan is feljelentést tesz az ügyben. A vádak szerint Vogel nemcsak pénzt követelt, de politikai kapcsolatai révén megpróbált bosszút állni, amikor Magyar és a párt visszautasította a zsarolását.

Vogel Evelin nem az első és nem is az utolsó, aki anyagi hasznot láthat abban, hogy az állampárttal összejátszva az én hitelességem és a demokratikus törekvéseinket tönkretegye. Nagyon szerettem Evelint. Óriási csalódás amit tett. De ami nem öl meg, az megerősít. 

 


Vogel Evelin szerdán az Indexnek adott videóinterjújában több, a Tisza Pártot és Magyar Pétert érintő kijelentést tett. Egyik legmegdöbbentőbb állítása az volt, hogy Magyar egy laptopot és egy pendrive-ot adott át neki, még a tavaszi ügyészségi meghallgatása előtt, és azt kérte tőle, hogy tüntesse el ezeket.

Magyar és Vogel kapcsolata nyilvánosan 2023 tavaszán került először a reflektorfénybe, amikor a politikus posztolt egy közös fotót. Azonban a pár kapcsolata a választások után véget ért, amit Magyar egy Facebook-posztban erősített meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top