Politika

Valami nem stimmel: Egészen furcsát szúrtak ki Vogel Evelin Magyar Péteres interjújában

Nagy port kavart az az interjú, amelyben Magyar Péter, a Tisza Párt elnökének exbarátnője, Vogel Evelin több súlyos vádat fogalmazott meg a politikus ellen. Az Indexen megjelent interjúban Vogel Pétert manipulatív, erőszakos embernek nevezte, aki nemcsak személyes, de politikai téren is megkérdőjelezhető döntéseket hozott.


Az ügyben Magyar Péter is reagált közösségi oldalán, és azt állította, hogy Vogel május óta fenyegetéssel próbálta meg kizsarolni tőle és pártjától a 30 millió forintot.

Állítása szerint Vogel nemcsak őt, hanem a párt öt másik tagját is zsarolta, és amikor ez nem sikerült, kapcsolatba lépett Kubatov Gáborral, a Fidesz alelnökével. Magyar szerint Vogel pénzbeli ellenszolgáltatásért cserébe vállalta az interjú elkészítését, amely célzottan a Tisza Párt és annak elnökének lejáratására irányult.


Magyar azt írta, hogy exbarátnője anyagi hasznot próbált szerezni azzal, hogy politikai kapcsolatait felhasználva bosszút állt, miután Magyar visszautasította a követeléseit.

„Óriási csalódás, amit tett. De ami nem öl meg, az megerősít”

– fogalmazott a pártelnök.

Az interjú további vádakat is tartalmazott. Vogel Evelin elmondása szerint Magyar Péter egy laptopot és egy pendrive-ot adott neki a tavaszi ügyészségi meghallgatása előtt, és arra kérte, hogy tüntesse el ezeket az eszközöket. Ez az állítás tovább fokozta a feszültséget, és komoly kérdéseket vetett fel Magyar politikai hitelességével kapcsolatban.

Az ügy különösen figyelemre méltó, mivel Magyar Péter korábbi magánéleti botrányai miatt már korábban is a középpontba került. Volt felesége, Varga Judit, egykori igazságügyi miniszter szintén komoly vádakat fogalmazott meg vele szemben, amikor nyilvánosságra hozta, hogy Magyar Péter házasságuk alatt bántalmazta őt.


Az Index interjúját Gáll Csongor készítette szúrták ki többen, aki korábban több kormányközeli médiumban is dolgozott, és akit Magyar Péter a „KDNP propagandistájának” nevezett.

Gáll Csongor pályafutása során a Hír TV-ben és az Indamedia több termékénél is dolgozott, és az Index videórovatához való csatlakozása előtt egy 12 millió forintos megbízást kapott a KDNP-től politikai kommunikációs feladatok ellátására.


Az ügy jogi vonatkozásai is tovább bonyolódnak, miután Magyar Péter zsarolás miatt feljelentést tett Vogel Evelin ellen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top