Politika

12 milliós szerződése volt korábban a KDNP-vel annak a riporternek, aki Vogel Evelinnel interjút készített

Gáll Csongor a Hír Tv-ből a Napi.hu-hoz, majd egy éve az Indexbe igazolt.


Közel egy órán át beszélt Magyar Péterről való kapcsolatáról és a Tisza Párt felépítéséről a politikus volt barátnője, Vogel Evelin a szerdán reggel megjelent, Indexnek adott interjújában. Vogel többek között azt elmondja, milyen szerepet osztott neki Magyar akkor, amikor a Varga Judittal folytatott beszélgetésről készült hangfelvételt bemutatta az ügyészségnek, valamint úgy gondolja, nem az az ember, akinek kívülről tűnik. Válaszul Magyar közölte, feljelenti zsarolásért volt barátnőjét, aki szerinte a Fidesszel játszik össze, és szintén hangfelvételeket akar felhasználni ellene.


Az interjút az Index videórovatának vezetője, Gáll Csongor készítette, aki egy évvel ezelőtt igazolt a laphoz, de néhány hónappal korábban már az Indamedia kiadó egy másik termékénél, a Napi.hu-nál dolgozott. Ekkor írta meg róla a Kreatív, hogy korábban az ATV-nél és az Echo TV-nél dolgozott szerkesztő-riporterként, majd 2019-től a Hír TV munkatársa volt, ahol az Informátor című műsort vezette.

Arról már a Media1 számolt be, hogy a Hír TV-nél végzett munkája mellett Gáll az Imagine Films Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója is volt, a cég 2021-ben 15 millió forint nettó árbevételt produkált. Ráadásul ennek egy része a KDNP-től származott, a frakció szerződései szerint ugyanis Gáll cége 12 millió forintra szerződött a kormánypárttal, hogy politikusaikról készítsen a párt YouTube-csatornájára szánt videókat. Vagyis a riporter úgy dolgozott a Hír TV-nél, hogy közben a párttal is szerződésben állt, az Indexbe pedig ezek után érkezett, így a Media1 megkereste az ügyben az Indamediát, de érdemi választ nem kaptak.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top