Politika

Semjén Zsolt együtt relaxált a megvádolt kiskunfélegyházi pappal? – reagált a hivatala

Semjén Zsolt hivatala tagadja a kapcsolatot a pe*do*fí*liával vádolt kiskunfélegyházi pappal


A Miniszterelnök-helyettesi Kabinet cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint Semjén Zsolt együtt relaxált volna R. Gáborral, a pe*do*fí*liával vádolt volt katolikus pappal. A kabinet válaszát azután adta ki, hogy a Válasz Online értesüléseire reagálva a 24.hu megkereste őket.


A Válasz Online korábbi cikkében arról számolt be, hogy R. Gábor és Kuminetz Géza, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektora, közös „relaxációs” tanyát tart fenn Jánoshalmán, ahol állítólag Semjén Zsolt is megfordult. A miniszterelnök-helyettes hivatala azonban határozottan cáfolta ezeket az információkat. A közlemény szerint Semjén Zsolt soha nem járt ilyen tanyán, és semmilyen kapcsolatban nem állt R. Gáborral vagy Kuminetz Gézával ezen a területen.

R. Gábor, aki korábban a budapesti Központi Papnevelő Intézet rektorhelyettese volt, súlyos pe*do*fí*liával kapcsolatos vádak alatt áll. Bírósági pere szeptemberben kezdődött meg, zárt ajtók mögött. A vádak szerint hatalmi pozíciójával visszaélve többször követett el sz*e*xuális visszaélést.

A vádak súlyossága miatt R. Gábort Ferenc pápa már tavaly megfosztotta minden egyházi tisztségétől, és az ügyet jelenleg a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség vizsgálja.


Kuminetz Géza, a Pázmány Egyetem rektora megerősítette a Válasz Online-nak adott nyilatkozatában a közös birtokkal kapcsolatos információkat, de hangsúlyozta, hogy barátságuk során soha nem észlelt semmilyen jelét annak, hogy R. Gábornak titkolt élete lett volna.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top