Politika

Orbán: Brüsszel főterére szállítjuk a Magyarország kapuját döngető migránsokat

Ha Brüsszel továbbra is ragaszkodik a Magyarországot a migráció miatt büntető döntéséhez, akkor megkapja, amit akar, és Brüsszel főterére fogjuk szállítani a Magyarország kapuját döngető migránsokat – fenyegetett a miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtti beszédében.


Orbán Viktor felidézte, a migráció a nyár folyamán heves vitákat hozott egész Európában. Németország lezárta a határait, Franciaország új miniszterelnöke közölte, hogy helyreállítja a rendet a határain, Hollandia bejelentette minden idők legkeményebb migrációellenes jogszabályrendszerét, valamint Svédország és Finnország kormánya is „migrációellenes törvényeket tárgyal” – sorolta, hozzátéve, a szabad utazás korszaka a végéhez közeledik.

A kormányfő szerint csak annyi kellett volna, hogy megfogadják Magyarország tanácsát, követik a magyar példát, és a kezdet kezdetén nem engedik be a migránsokat.


Kijelentette, Magyarországnak a háborút illetően is ugyanúgy igaza lesz, mint a migráció ügyében. A háborúnak nincs megoldása a harctéren, ott csak halottak vannak, szenvedés és pusztulás. Tűzszünetre, tárgyalásokra és békére van szükség – hangoztatta az oroszpárti magyar miniszterelnök.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top