Egyéb

VÉGZETES DIAGNÓZIS! A Barátok Közt-ös Farkasházi Rékáról van szó!

Szombat este elhunyt Karsai Dániel. A tragikus hírt testvére, Karsai Péter osztotta meg a Facebookon.


Posztjában így fogalmazott: „Dani ma este távozott közülünk. Több mint három éven keresztül küzdött hősiesen és méltósággal egy legyőzhetetlen ellenséggel, az ALS-sel.”

Farkasházi Réka szívszorító fotót osztott meg az Instagramon, a kép időzítése nem véletlen, ugyanis:

A színésznő bejegyzésében elmondta, hogy az ALS az egyik legkegyetlenebb betegség, amelyben a legfájdalmasabb érzés a tehetetlenség.

Posztja rengeteg együttérző hozzászólást kapott, többek között Lékai-Kiss Ramónától, Epres Pannitól, Gryllus Dorkától és Szabó Patríciától. Juga Veronika, aki éveken át Farkasházi Réka kolléganője volt a Barátok köztben, egy különösen megindító kommentet írt:


„Az, hogy beszélsz egy tabutémáról, nem öncélú szereplés, ahogyan Dani is tette. Miért ne lehetne párbeszéd a betegségekről, különösen a gyógyíthatatlanokról? Fontos arról is beszélni, hogy a családtagok számára is milyen borzalmasan nehéz ez. A közösségi média már nem csak a szépségről szól. Az élet tele van hullámvölgyekkel, jó és rossz dolgokkal egyaránt, és mindet érdemes megmutatni, ha vállalod. És szerintem jó, hogy vállalod” – fogalmazott.

Hozzátette, hogy a kép időzítése nem véletlen, ugyanis édesapja is ugyanabban a betegségben szenvedett, mint az elhunyt jogász.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Réka Farkasházi (@farkashazireka)


VIA nlc




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top