Politika

Torka szakadtából Ordibált a parlamentben Gyurcsány Ferenc! + VIDEÓ

Később Gyurcsány Ferenc felszólalása robbantotta ki az vitát. Orbán Viktort Judás árulásához hasonlította, mondván, hogy a miniszterelnök öt perc alatt elárulta az országot, amikor korábban négyszemközt találkozott P*tyin elnökkel.


Kövér László erre megvonta tőle a szót, mert kijelentette, hogy a magyar miniszterelnököt nem lehet ilyen vádakkal illetni a parlamentben. Gyurcsány ezek után távozott az ülésteremből, de a közösségi oldalán folytatta a beszédét.

AMIKOR ELVETTÉK TŐLE A SZÓT Torka szakadtából Ordibált a parlamentben!

 

„Kövér elvette tőlem a szót, mert azt mondtam, hogy Orbán elárulta Magyarországot, és Putyin szolgájává akarja tenni. Nem bírta a kritikát, de most itt fogom elmondani, amit ott nem engedtek,” írta Gyurcsány a bejegyzésében, hozzátéve, hogy Kövér durva beavatkozása miatt online folytatja mondandóját.



forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top