Politika

Gördeszkapályának nézte az M3-as autópályát egy férfi: így értékelte a rendőrség az extrém mutatványt

Érdekes bejelentést kaptak néhány napja a rendőrök: mint kiderült, egy fiatal férfi gördeszkapályának nézte az M3-as autópályát. A férfi a leállósávban közlekedett, ami még mindig nagyon veszélyes trükk. Szerencsére a rend éber őrei nem gurultak be, útba igazították a férfit, aki egy „ajándékot” is kapott, ami emlékezteti majd, hogy ha már az életét nem félti, más következménye is lehet az extrém sportnak.


„A rendőröknek is akad néha meglepetés az autópályán… szeptember 30-án több bejelentést kaptunk egy nem mindennapi közlekedőről, aki gördeszkával próbált ‘hazagurulni’ az M3-as autópálya leállósávján Budapest irányába” – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán.

„A fiatal férfi, kezében egy szatyorral, a hátizsákjával felszerelkezve indult útnak egy gördeszkán, miután menetjegy nélkül maradt. Bár az autópálya közlekedési szabályai nem voltak előtte ismertek, most már tisztában van vele, hogy gördeszkával sem ajánlott a forgalmas úton gurulni.


A rendőrök 20.000 Ft helyszíni bírságot szabtak ki, majd útba igazították, hogy biztonságosabb utakon folytassa az útját.

Infobox: Gördeszkával maradjunk a járdán vagy a parkban! “




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top