Politika

Magyar Péter lapáttal való pofánvágásáról vizionált a fidesz-közeli újságíró

Szentesi-Zöldi László, a Fideszhez közel álló újságíró, Facebook-bejegyzésében kemény szavakkal illette Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét, miután Magyar korábban arra utalt, hogy a „propagandista” újságíróknak hamarosan új állás után kell nézniük.


Szentesi-Zöldi szerint: “ahonnan én jöttem, az ilyeneket, mint te, általában lapáttal vágták pofán”.

A Fidesz-közeli újságíró három pontban foglalta össze konkrétan miért kéne a “Magyar-féléket” pofán vágni egy lapáttal:

Szentesi-Zöldi elsőként azt fejtegette, hogy csak ő maga döntheti el, mikor fejezi be az újságírói pályát. Kiemelte, hogy sem Magyar Péter, sem más nem korlátozhatja a szólásszabadságot vagy az újságírói munkát, és hogy az egyetlen ok, ami miatt felhagyna a szakmával, az saját döntése lenne.


A bejegyzés második része arról szólt, hogy Magyar Péter politikai fenyegetéseivel azt sugallja, hogy fél a nyilvánosságtól és nem tűri a szólásszabadságot. Szentesi-Zöldi azt is hozzátette, hogy Magyar Péter idővel „megégeti magát”, és nem fogja tudni megakadályozni, hogy a nyilvánosság kritikus maradjon vele szemben.


A bejegyzés harmadik pontjában Szentesi-Zöldi személyes sértésekkel támadta Magyar Pétert, minősítve őt mint férfit, férjet és apát. Szentesi durván kritizálta Magyar életútját és politikai szerepvállalását, végül azt állította, hogy ott, ahonnan ő jött, az ilyen embereket „lapáttal vágták pofán”.

Szentesi-Zöldi bejegyzése nemcsak tartalmában, hanem hangnemében is kemény, ami még a magyar politikai közbeszédhez képest is szokatlanul erős. A nyílt, akár fenyegetésnek is értelmezhető személyeskedés – mely reméljük csupán képletes – azt mutatja, valami nagyon elgurult a jobboldali véleményvezérek körében.


Magyar Péter egyelőre nem reagált Szentesi-Zöldi kijelentéseire.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top