Politika

Nagy Feró meglepő dolgokat mondott Magyar Péterrel kapcsolatban

Váratlan dolgot árult el Magyar Péterről Nagy Feró


Nem köntörfalazott a Kossuth-díjas zenész.

A Magyar Nemzetnek adott interjút Nagy Feró, a Beatrice zenekar legendás frontembere, aki most is a tőle megszokott őszinteséggel beszélt. Az interjú során többek között érintette a véleménynyilvánítás szabadságát, a migrációs kérdéseket, az LMBTQ-közösséggel kapcsolatos nézeteit, és Magyar Péter politikai szerepét is. A Kossuth-díjas rockzenész szerint a jobboldali közösséghez tartozás lehetőséget ad arra, hogy az ember szabadon kifejezze véleményét, még akkor is, ha emiatt támadások érik.

“Vége annak a világnak, hogy kussolunk!”


Feró hangsúlyozta, hogy ma már nem kell csendben maradni, sőt, szerinte elengedhetetlen, hogy az emberek nyíltan vállalják a nézeteiket, különösen politikai kérdésekben. Véleménye szerint a család intézménye Nyugat-Európában és Amerikában komoly veszélyben van, amit részben a modern fogyasztói társadalmak erkölcsi hanyatlásának és az LMBTQ-lobbinak tulajdonít. Úgy látja, hogy ezek a tendenciák veszélyeztetik a hagyományos értékeket, amelyek szerinte elengedhetetlenek a társadalom egészséges működéséhez.

Magyar Péterről meglepőt mondott

Az interjú egyik legérdekesebb része Magyar Péter politikai szerepének megítélése volt. Nagy Feró szerint Magyar szerepe korlátozott, és nem lát benne közvetlen veszélyt a jobboldal számára. Sőt, kiemelte, hogy Magyar Péter tevékenységének egyik pozitívuma az, hogy “szétverte a baloldalt”. A zenész nem tart attól, hogy Magyar Péter befolyásolná a jobboldal politikai sikerét, és kifejezetten örül annak, hogy az ellenzék gyengült.

2026-os kampányban aktívan részt kíván venni


Nagy Feró nem titkolja, hogy a jövőbeni politikai kampányokban is aktívan részt szeretne venni. Kijelentette, hogy a 2026-os választások során mindenképpen részt kíván venni a jobboldali oldal támogatásában. Mint mondta, itt az ideje, hogy a jobboldal ismét kétharmados győzelmet arasson.

Összegzés

Nagy Feró továbbra is a megszokott szókimondásával és politikai elkötelezettségével áll ki nézetei mellett. Az interjúban nem csak Magyar Péter szerepéről, hanem a társadalmi és kulturális kérdésekről is kendőzetlen őszinteséggel beszélt, megerősítve, hogy a véleménynyilvánítás szabadságát fontos alapelvnek tartja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top