Politika

Nagy Feró berobbantotta a kampányt: újabb kétharmadot kell csinálni!

Nagy Feró a Fideszről: Menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!


Nagy Feró, a Beatrice frontembere újabb interjút adott a *Magyar Nemzetnek*, ahol egyenes és provokatív stílusban osztotta meg politikai nézeteit. Az énekestől megkérdezték, miért vesz részt rendszeresen a békemeneteken, mire azt válaszolta, hogy a hatalmas közösség ereje hajtja, és ott érzi igazán, hogy több százezer emberrel osztozik hasonló nézeteken. „Ekkor belső büszkeség fog el, hogy nem három haverommal gondolkodunk hasonlóan, hanem eljött több százezer ember” – magyarázta.


Feró elmondta, hogy szereti a színpadot, de a békemeneten részt venni különleges élmény számára, mivel ekkora tömeget ritkán lát. Kijelentette, hogy számára fontos, hogy Magyarország vezetésében olyan vezetők legyenek, mint Orbán Viktor és Szijjártó Péter, akiket rendkívül szorgalmas embereknek tart. Azt kívánja, hogy unokái is olyan országban nőjenek fel, ahol gondoskodnak róluk. „Ez nagyon fontos dolog” – tette hozzá.

A beszélgetés során Magyar Péterről is szó esett, akiről Feró nem fogalmazott túl negatívan, mondván: „neki ezt dobta a gép”. Elismerte, hogy Magyar Péternek volt egy lehetősége, és hogy a politikai játéktérben valószínűleg összeállt egy-két számára fontos emberrel. Az énekes azonban nem érzi, hogy a politikus veszélyt jelentene a Fidesz kétharmadára. Sőt, Feró örül annak, hogy „szorgalmasan szétverte a baloldalt”.


Nagy Feró azt is elárulta, hogy tervezi a részvételt a 2026-os választási kampányban. Szavai szerint vége annak a világnak, amikor az emberek nem mertek nyíltan beszélni politikai nézeteikről. „Hadd döntsem már el azt, hogy kinek a seggét nyalom, ha nekem az a segg tetszik” – mondta egy provokatív hasonlattal, utalva arra, hogy a saját döntéseit vállalja, függetlenül a kritikáktól.

Feró egyértelmű üzenete az, hogy eljött az ideje az aktív politikai részvételnek: „Menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!” – zárta gondolatait.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top