Politika

Magyar Péter kihívást intézett Orbán Viktorhoz: Versenyre hívta a miniszterelnököt

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, szombaton a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben egy konditeremből jelentkezett be, és egy gyúrás közben készült szelfit osztott meg követőivel. Bár a posztban közvetlenül nem említette Orbán Viktor nevét, a bejegyzés szövege finoman utalt a miniszterelnökre.


Magyar a következő sorokat írta a fotó mellé:

„Kukkolás és töketlenkedés helyett egy jó kis slimfit kihívás karácsonyig?
Ui.: de szigorúan minden mentesen. Se photoshop, se injekció, se Schwarzenegger.”

Schwarzeneggerre való utalás vélhetően Orbán Viktor miniszterelnök nemrégiben készült videójára reflektál, amikor a kormányfő vendégül látta Arnold Schwarzeneggert Magyarországon, és együtt látogattak el egy budapesti konditerembe.


Magyar Péter bejegyzése után nem sokkal maga is kommentált posztja alá, ahol ismét célzottan fogalmazott, ezúttal a közismerten kormányközeli szereplők felé:


„Mielőtt az Origo vagy az Index megírja, állítólag ezt a konditeremet is megvette a nemzet gázszerelője. De nem szoktam itt látni.”

Ezzel a megjegyzéssel valószínűleg a kormány egyik befolyásos üzletemberére, Mészáros Lőrincre célzott, aki gyakran kerül szóba a vagyonosodásával kapcsolatos híradásokban.

Magyar Péter bejegyzése könnyed hangvételűnek tűnhet, azonban a mögötte rejlő kritika nyilvánvaló: a politikai elit felé intézett fricska, miközben ő maga egy egészségtudatos életmód kihívására invitálja követőit.


A “minden mentes” megjegyzés tovább erősíti azt az üzenetet, hogy nála nincs helye a mesterséges eszközöknek – sem a politikában, sem a konditeremben.

A poszt pillanatok alatt nagy népszerűségre tett szert a közösségi médiában, és sokan értelmezték úgy, hogy Magyar ezzel a közvetett formában Orbán Viktor szimbolikus mozdulataira reagált.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top