Egyéb

9 éve tűnt el Szegedről az akkor 24 éves Adrián… most jött a szívszaggató hír!

Mint ahogy arról mi is írtunk : 


Már több mint 9 éve indult el egy találkozóra egy egyetemista fiú Szegeden, akiről a mai napig nem lehet tudni, hogy hol van, és hogy egyáltalán életben van-e még. A fiú anyja a mai napig reménykedik abban, hogy fia egyszer hazatér.

2015. április 26-án tűnt el Benkő Adrián, akiről a mai napig nem tudni semmit. A fiú 54 éves anyja, Molnárné Benkő Margit azonban a mai napig reménykedik abban, hogy a fia egyszer épségben hazatér.

Rejtélyes eltűnés


Az akkor 24 éves fiú egy átbulizott éjszaka után hazament, de nem sokkal később újra elindult otthonról, egy rejtélyes alak hívta el őt és azóta nem tudni, hogy hol van.

Egy egyetemi buliba ment el a barátaival azon a szombaton, majd onnan a JATE-ba, egy másik egyetemi szórakozóhelyre. Hazajött, aludt, aztán másnap délben elment itthonról. Azt mondta, egy barátjával találkozik, de nem mondta, kivel. Azóta nem tudom, hol lehet

– idézte fel az eseményeket korábban a Borsnak Margit. Nyolc év elteltével, tavaly decemberben egy nyomozónő kereste fel az anyát, azonban a várva várt jó hírek helyett rosszat kapott.

Kérte, hogy menjek be DNS-tesztet adni. Nagyon sok az azonosítatlan holttest, lehet, hogy az övé is köztük van

– folytatta akkor Margit.


Mint ahogy arról értesültünk, lekerült a Rendőrség oldaláról is a körözés alatt álló eltűnt ismeretlen helyen lévő személy, Benkú Adrián, aki már 2015 óta nem adott életjelet magát.

A legfrissebb információk szerint a DNS elemzésnek köszönhetően megtalálták a holttestét. További részletek később jöhetnek ki az ügyben.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top