Egyéb

MEGSZÓLALT a Sallai Nóra autójába csapódó Fiú ANYJA!

A baleset idején a fiatal a BMW anyósülésén utazott, amelyet egy közeli rokona vezetett.


A család most rejtegeti a fiút, aki az autó tulajdonosa volt, amely belecsapódott Sallai Nóra autójába. Az eset óta rengeteg fenyegető üzenetet kapnak az interneten. A baleset során mind a fiatal, mind a sofőr megsérült: a sofőr agyrázkódást szenvedett, míg a fiatalember combcsonttörést, de már kiengedték a kórházból, és jelenleg a családja rejtegeti őt.


EZT MONDTA A FIÚ ÉDESANYJA:

Az édesanya szerint a fia ma már megbánta, hogy átengedte a vezetést a rokonának, akiről időközben kiderült, hogy nem fogyasztott alk*holt vagy dr*got, mielőtt volánhoz ült.

Közben Sallai Nóra állapota továbbra is válságos, míg kisfia néhány napja belehalt a súlyos sérüléseibe, annak ellenére, hogy az orvosok mindent megtettek az életéért – számol be a Bors.


EZT DOLGOZTA A FIÚ A BALESET ELŐTT:

A fiatal jelenleg a szülei gondoskodására szorul, mivel a sérülései miatt nem tud dolgozni. Korábban mezőgazdasági munkát végzett, burgonyát és salátát szedett a földeken. A lap újságíróinak az édesanyja nyilatkozott, mivel a fiú állapota miatt nem tudott beszélni. Az anya elmondta, hogy a fia nagy fájdalmakkal küzd.

nlc




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top