Politika

Kitört a háború Magyar Péter és Deutsch Tamás között: „További jó vergődést! ”

A Tisza Párt elnöke visszavág Deutsch Tamásnak: “Hazugságokkal támadnak minket”


Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke éles hangvételű Facebook-posztban válaszolt Deutsch Tamás legújabb kijelentéseire. A Fidesz politikusa azzal vádolta meg a Tisza Pártot, hogy eltörölnék a 13. havi nyugdíjat és a rezsicsökkentést, amennyiben hatalomra kerülnének. Magyar határozottan visszautasította ezeket az állításokat, és azzal vádolta Deutschot, hogy tudatosan terjeszt hamis információkat.


“Nem törölnénk el a 13. havi nyugdíjat és a rezsicsökkentést, megint hazudsz, Tamás” – írta Magyar Péter. Posztjában hangsúlyozta, hogy pártja kiemelten foglalkozik az idősek helyzetével, és nem hagynák, hogy közel egymillió nyugdíjas a létminimum alatt éljen. Ezen felül kritizálta a jelenlegi kormányt, amiért – állítása szerint – a magyar emberek az európai átlagnál magasabb áron jutnak hozzá az energiához.

A Tisza Párt vezetője a posztban kitért Dömötör Csaba kijelentéseire is, aki azt állította, hogy a Tisza eltörölné a területalapú támogatásokat az agráriumban. Magyar hangsúlyozta, hogy ez nem csupán hamis vád, hanem az uniós szabályok miatt nem is kivitelezhető, és pártja sem tervezi ezt.

Magyar Péter posztja zárásaként szarkasztikus hangnemben kívánt “jó vergődést” a Fidesz politikusainak, jelezve, hogy a támadások nem rendítik meg a párt terveit.


A feszültség fokozódik a politikai porondon, hiszen egyre több kritika éri a Tisza Pártot, amely folyamatosan növekvő támogatottságra tesz szert. Az ilyen nyilvános üzengetések azonban csak fokozzák az ellentéteket a két politikai tábor között.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top