Egyéb

Ezért nincs érettségije Tóth Gabinak!

A Megasztár idején vallásos meggyőződése miatt sokan régimódinak tartották, ezért úgy döntött, feladja a hitét, hogy megfeleljen a környezetének.


 

Tóth Gabi interjút adott a Nők Lapjának, amelyben a címlapon megmutatta kislányát, Hannarózát is.

Az interjúban elmondta, terveit és azt is, hogy miért nem rakta le az érettségit:

Az interjúban elmondta, tervezi a középiskolai érettségi megszerzését, mivel tizenhat évesen, amikor bekerült a Megasztárba, nem volt ideje letenni a vizsgákat. Azt is megemlítette, hogy fiatalon elhagyta vallását, hogy a zeneiparban jobban elfogadják.

 



„Magával ragadott a showbiznisz, és észre sem vettem. Munka, karrier, felszínes dolgok, hírnév – ez töltötte ki az életem. Tizenhat évesen, a Megasztár után egyedül maradtam, senki sem segített, hogy hogyan kommunikáljak vagy építsem fel magam. Ösztönösen cselekedtem. Az elején sokan gúnyolták az értékrendemet, a tájszólásomat, hogy vidéki vagyok és nem fejeztem be az iskolát. Hívőként konzervatívnak és maradinak tartottak. Hogy megfeleljek a szakmai elvárásoknak, feladtam a hitemet és a józanságomat. Szeretnék végre leérettségizni, majd népzenét és néprajzot tanulni, hogy pótoljam azokat a dolgokat, amik kimaradtak az életemből.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top