Politika

Szentkirályi Alexandra durván nekiment Magyar Péternek: „…ültél mögöttük, mint egy tartótiszt”

Szentkirályi Alexandra: Magyar Péter vagy hazudik, vagy fogalma sincs a budapesti munkáról (videó)


Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője egy Facebook-videóban élesen reagált Magyar Péter, a Tisza Párt elnökének állításaira, amelyek a fővárosi közgyűlés szervezeti és működési szabályzatának módosításáról szóltak. Magyar Péter a Magyar Narancsban megjelent interjúban azzal vádolta a Fideszt, hogy semmilyen javaslatot nem tett a szabályzat módosítására, ami miatt éles vitát váltott ki.

Szentkirályi Alexandra a videóban keményen fogalmazott: „Magyar Péter vagy hazudik, vagy fogalma sincs a budapesti munkáról.” Ezzel arra utalt, hogy a Fidesz több módosító javaslatot is benyújtott a Fővárosi Közgyűléshez, amelyek nyilvánosan elérhetőek, és ezek a javaslatok komoly megtakarításokat hoztak volna a budapesti lakosok számára.


Az egyik javaslatuk például a bizottságok számának csökkentésével százmilliókat spórolt volna, valamint újra bevezették volna a Budapest infót. Ezen kívül volt egy antikorrupciós szobákról szóló módosító is. Szentkirályi szerint Magyar Péter és pártja, a Tisza Párt, semmilyen előterjesztést nem hozott a közgyűlésre, és szinte passzívan vettek részt a folyamatokban, miközben a Fidesz aktívan dolgozott.

Szentkirályi Alexandra szerint éppen a Tisza Párt volt az,

akiken látszott, hogy fogalmuk sincsen, hogy hol vannak, ráadásul nulla darab előterjesztést hoztatok a közgyűlésre, te meg ültél mögöttük, mint egy tartótiszt.



A videó végén Szentkirályi Alexandra felszólította Magyar Pétert, hogy ne terjesszen hamis információkat a budapesti munkáról, különösen, ha nem vett részt a folyamatokban.

Ezzel a reakcióval Szentkirályi Alexandra tovább fokozta a politikai feszültséget a fővárosi közgyűlés körül, amelyben a Fidesz és a Tisza Párt közötti konfliktus kiéleződni látszik.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top