Politika

Már az osztrák közmédia is Magyar Péterrel foglalkozik

**Magyar Péter Facebook-posztja: Médiavita és Kivágott Válaszok az Osztrák Közszolgálati Televízió Interjújában**


Magyar Péter nemrég egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg tapasztalatait arról, hogy interjút adott egy osztrák közszolgálati televíziónak. Posztjában kiemelte, hogy a válaszai egy részét kivágták, köztük olyan fontos témákról, mint a kijevi humanitárius látogatásuk, az ukrán emberek véleménye, valamint az Uniós Ügyészség. A vágások miatt a nézők nem kaptak teljes képet a véleményéről ezekben a kérdésekben.

A poszt külön kiemeli a magyar és az osztrák közszolgálati média közötti különbségeket. Magyar Péter szerint az osztrák riporterek kemény kérdéseket tettek fel, ám ami igazán figyelemre méltó, hogy a válaszokat is valóban meg akarták hallgatni. Ezzel szemben utalt arra, hogy a magyar közszolgálati média gyakran más megközelítést alkalmaz.


Magyar posztja végén humorosan megjegyzi, hogy a feliratozási hibák miatt félreértés történt, ugyanis nem „az alhasát mutogatta a propaganda,” ezzel oldva a komoly témát egy könnyed megjegyzéssel.

Ez a történet jól példázza a nemzetközi médiavilágban létező kihívásokat, amikor egy politikai szereplő szeretné elmondani a véleményét, ám a szerkesztés során fontos elemek kiesnek.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top