Politika

Durvulnak a dolgok: Nem akármivel gúnyolódott Kocsis Máté nyilvánosan

Kocsis Máté humorral reagált Csárdi Antal kilépésére az LMP-ből


A Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté hétfő reggeli posztjában egy kis iróniával ötvözött humorral tette közzé éjszakai élményeit. „Mint sokan mások, én is alig aludtam éjjel. Hánykolódtam, többször felriadtam, kimentem a konyhába egy pohár vízért, majd teáért, visszafeküdtem, de semmi” – kezdte Kocsis, aki az alvás hiányát „nyugtalan két órának” nevezte. Bár első ránézésre aggódhatnánk a frakcióvezető egészségi állapotáért, a poszt hamar világossá tette, hogy mindez csak egy ironikus felvezetés volt.



A bejegyzés valódi célja nem a kialvatlanság volt, hanem egy váratlan fordulat: a volt LMP-s politikus, Csárdi Antal kilépése az LMP-ből. Kocsis így folytatta: „Még mindig nem csitul bennem a döbbenet üres érzése által keltett tehetetlen düh afelett, hogy Csárdi Antal kilépett az LMP-ből.”

Csárdi döntése ugyan nem újdonság – lapunk már csütörtökön beszámolt róla –, de a politikus vasárnap adott interjújában részletesen kifejtette kilépésének okait. A 444-nek nyilatkozva Csárdi elmondta, hogy a párt belső döntései miatt távozott, különösen a Vitézy-projekttel kapcsolatos egyeztetések körüli folyamatok miatt. Csárdi állítása szerint még a kongresszus döntése előtt előrehaladott egyeztetések folytak Rogán Antal, Vitézy Dávid és a párt vezetése között, és ő erre bizonyítékokat is látott. Bár a bizonyítékokat egyelőre nem tárta a nyilvánosság elé, döntését „nulla másodperc alatt” meghozta.


Kocsis posztja tehát egyfajta ironikus visszatekintésként szolgált Csárdi döntésére, amely bár egy politikai fordulat, a Fidesz frakcióvezetője humorként kezelte a helyzetet, kicsit „belérúgva” a távozó politikusba.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top