Politika

Magyar Péter nem hétköznapi módon jelentkezett be a szlovén fővárosból: „Fogatlan oroszlán nem volt és Menczer Tamás sem járt erre”

Egy nanduval fotózkodott a Tisza Párt vezére Ljubljanában. A termetes madár igazi sztárnak számít arrafelé.


Magyar Péter mondhatni megszokott módon a Facebookon jelentkezett be, ezúttal reagálva Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatójának videójára, valamint rejtetten válaszolva Gyurcsány Ferenc mondandójára.


A Tisza Párt vezére rövid posztjában ennyit írt:

„Eközben Ljubljanábanui.: fogatlan oroszlán nem volt és Menczer Tamás sem járt erre.”


De honnan a madár?

Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy a madarával ült be ebédelni egy férfi a szlovén főváros egyik belvárosi éttermébe. A Ljubljanica folyó partjának forgalmas vendéglátóhelyén hatalmas feltűnést keltett a nandujával helyet foglaló férfi, rengetegen próbálták lopva lefotózni a furcsa párost, viszont láthatóan a felszolgálókat egyáltalán nem lepte meg a helyzet.

A The Brussels Times két évvel ezelőtti cikkéből kiderül, hogy


a madaras férfi Janez Cetin, egy szlovéniai gazdálkodó és gépészmérnök, aki a Nande nevű madárral már számos európai várost bejárt.

A 1,5 méter magas, struccszerű nandu és gazdája többek között eljutott már Brüsszelbe, Belgrádba és Velencébe is, de Nande a szlovén vidéken is aktívan tölti mindennapjait.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top